Kritikk av Pattayas nye solsenger

Skrevet av Pitcher .


"Ubehagelige og lett å falle av" kritikk av Pattayas nye solsenger.

Flere strandserviceoperatører i Pattaya har klaget over at de nye strandstolene fra Pattaya City som er en del av en kampanje for å rydde opp populære strender, er ubehagelige og er lett for å tippe over.

De nye parasollene og solstolene ble overlevert til 40 operatører denne helgen som en del av en kampanje for å forbedre kystlinjen som tidligere ble funnet med flerfargede stoler og parasoller. Mens man ønsker de nye sandfargede parasollene velkommen, som gir et nytt utseende til Pattaya Beach, har operatører sagt at de hvite stolene med grønne puter ikke er ideelle for strandbruk.
Wanchai Lerndandand, strandoperatør, sa at de nye stolene er åpenbart designet for bruk på harde overflater, ikke myke overflater som sand. De er ikke stabile, og noen av hans klienter har falt av dem. Han sa at det ikke er nok parasoller da de kun får tildelt 20 hver og at de grønne putene absorberer varme. I henhold til reglene er salongene tildelt en plass på 9×7 meter hver med 20 parasoller. En annen operatør, sa at hennes kunder er delt om de liker det nye utseendet eller ikke.Kilde: pattayaone.news